Everyone gets a little bit selfish sometimes.

Hej, förlåt,förlåt,FÖRLÅT, för att jag inte skrivit på säkert evigheter nu!
Hamnade i en slags "non-caring" cirkel igen,en sådan man kan kalla "svag ångest och deprission" eller bara ren lathet.
När jag var hemma pallade jag seriöst ingenting, har bara käkat och kollat på förhäxad varje dag på min fritid tror jag.
Men åter till mitt påsklov nudå!
Den här helgen som har vart - som känns som igår..vilket det också var - har vi varit på Femöre fyr, och då menar jag inte som de där jobbiga förbipasserarna som förväntar sig att ingen bor i stugan. 
Nej, vi bodde i Fyrvaktarstugan tror jag, den var super mysig om jag får säga det själv och jag skulle gärna ha stannat vid havet lite till om det inte vart för att andra skulle fortsätta med sina liv..pft..
Första dagen - vi stannade ifrån fredag till söndag - så utforskade jag klipporna och havet, vilket betyder att jag skuttade och klättrade överallt som ett barn, eller så som jag var som barn vill säga ;)
På söndagen så kände jag på vattnet också, kyligt skönt om jag får säga det själv, vädret var fantastiskt de dagarna vi var där - lyckades gå med linne till och med utan att frysa, våren är räddad!
Idag har jag städat, fått kämpa emot den där cirkeln för att ens få någonting gjort, duschat, läst högt, bokat både biljetterna till Hanna och anmält Åke och mig till passen i engelska på INIT College och diskat all den där disken som byggs upp under de här cirkel perioderna. Man kan nästan tro att jag bor i en "svinstia" som mamma alltid säger, och det värsta - som hon än en gång säger - är att jag inte tycks bry mig om smutsen, för det gör jag inte heller! Städar bara för att mamma vill det och så att det ser trevligt ut.
Annars bryr jag mig inte ett skit hur det ser ut - hittar allt ändå! 
Nu ska jag kika på Harry Potter och garva ihjäl mig, härma några citat och försöka förutse händelser och kommentarer som "Wait until my father hears about this!" och "This class is ridiculous.."
Och några vänner hamnade uppe på fb för att ha fått en autogtaf av "State of Drama" - Ganska coolt!
Ska försöka blogga lite imorgon också, hejdå ♥
 
P.s - Irre, Jag ska försöka göra mitt bästa ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0