You can tell everybody, I couldn't care less.

Jag vet inte varför jag skriver de där rubrikerna, de har inget med mig att göra men ändå så måste jag skriva dom!
Ibland kanske de faktiskt har med mitt humör att göra, vilket är sällan. Men jag tycker om dom och vet inte vad jag ska skriva annars, Vissa är ju en rad/mening ifrån en låt som jag sitter och lyssnar på, som just då fångat mitt intresse. 
Aja, idag skulle jag ju städa, vilket jag faktiskt gjort! 1 % av dagen.. Imorse så laddade jag upp till det här men fastnade (somnade) i soffan, och sen stannade jag bara kvar där tills klockan sju... sedan städade jag väll.. och efter det läste jag så nu har jag bara kvar bäddningen av min säng.. vilket kommer ta några år för att jag antagligen kommer fastna här/ ta en paus i mitten.
Men ni får ha det så bra medans! Pussinussinussnussny...HAHA.

Travels.

Alla röda prickar markerar länder som jag vill besöka innan jag dör och de gröna de jag besökt. Glömde markera Antarktis.
 

It's enough for me.

Jag åker inte till Romme imorgon. Och det komiska med det hela är att jag egentligen inte är ledsen över det. 
Romme har vart en plats jag kommer ihåg och får ett stort leende på läpparna av, så att fördärva den känslan med trötthet, vara lättirriterad och knappt kunna åka? Nej. Det är bättre att stå över den här gången, kan åka nästa år ju!
Plus, igår så började jag börja blöda näsblod, igen. Jag brukar inte blöda näsblod så ofta men nu har jag gjort det två gånger på två veckor? Det bara kom helt plötsligt och vägrade sluta! Som om min näsa hade mens!
Oh herre vad de var blod! Min mamma sa också att om hon hade haft problem med blod, skulle hon svimmat flera gånger om bara av att ha sett på mig. Dels för att mitt blod var överallt, det var över mina händer, mitt ansikte, min mun och såklart i näsan. Men varför började jag då blöda? I have no idea.
Men nu ska jag läsa lite efter middagen, och eftersom att jag äntligen fått tillbaks mer energi tänker jag ta en någorlunda varm dusch innan jag hoppar ner i min säng igen.
Istället för Romme imorgon -som jag hade tänkt- så får jag städa mitt rum och bädda om min säng, låter mer som ett straff men någon gång måste det ju bli gjort?
Vi hörs ♥
 
Old picture.

Unable to come closer.

Jag vaknade imorse, ingen snuva, ingen hosta, ingen feber, inga symptom på att jag är sjuk.
Då ger jag er ett tips nu - Res. Inte. På. Er, för då börjar allt igen.
Det är inte så farligt men det är inte direkt över heller, och imorgon så åker jag in till Järna antar jag. Men problemet är då, hur ska jag ta mig in? Om jag åker med Anders är jag i Järna klockan 7 på morgonen! Det verkar för jobbigt att ta bussarna in, speciellt när det är jobbigt och stressande i vanliga fall också.. jag kan inte be herr surputte att åka fram och tillbaks senare, men kanske jobba lite senare? Vilket han kommer få damp på eftersom att det är mig det handlar om, ifall det vart mamma skulle det knappt ha gjort något..
Ska äta frukost nu och kolla lite på Teen Wolf, yup. Eller kolla på den där melodifestivalen jag missade p.g.a Komissarie Morse?! Vi hörs ♥
 

It's alright.

Min näsaaa! Täppt fortfarande och mina ögon tåras fortfarande, svidande och så fort jag kikar ur min ögonvrå får jag ont i båda ögonen och huvudet! YAY.
Men ska nog läsa nu,snora och hosta vidare!
Blir bara mer och mer deprimerad av den här sjukdom.. Hörs! ♥

Better, I guess.

Imorse när jag vaknade fanns det ingen snuva, inget ömmande i kroppen, bara en svag hosta! Men det höll i ungefär en halv minut innan allt gick åt skogen..
Aja, men känner mig lite bättre i vilket fall som helst och jag kanske skulle ha gått till skolan i det här skicket, bortset ifrån min rinnande/täppta näsa.
Ska kolla på pretty little liars, som verkar ha blivit nästan lika stort som tvd för alla nu? Hör/ser att väldigt många ser på det nu, är inte förvånad, det är en bra serie!
Ska väl testa det där honungsvattensaken för att bli friskare, hoppas det hjälper :)
Vi hörs ♥
 

How can I make you change your mind?

När jag väl börjar använda näsdukar så kan jag inte sluta! Och enligt min egna åsikt, är det dem som gör så att näsan gör så förbaskat ont efter ett dygn!
Jag borde egentligen inte klaga på det här, för gårdagen var värre. Den här är bara så otroligt irriterande!
Mamma berättade också för min slöa hjärna att Romme resan, kommer vara nu på tisdag. Vilket får mitt annars så sansade lugn att bli ostabilt, tänk om jag inte blir frisk i tid? Eller om jag åker och blir tre gånger så sjuk när jag kommer hem igen?
Aja, nu ska min nonchalanta attityd dissa den tanken och sova så att jag fortare kan bli frisk och på så sätt, slippa flippa ut p.g.a det här.
Sov så sött alla andra ♥

Stronger for each day.

Åh vilken morgon! Lite energi är tillbaks och för första natten på tre dagar har jag sovit 6-7 timmar i streck!
Jag har fortfarande rätt ont i halsen men inte lika illa som jag vaknade med igår, rekordet var 9 halstabletter.
Däremot gick jag inte till skolan idag heller, dels för att jag fortfarande är sjuk och..tja..jag vaknade rätt sent..
Om det här hade vart en vanlig dag, en sådan som man bara vaknar och mår såhär. Ja då skulle jag lätt ha gått till skolan. Men inte idag nej!
Det sorgliga med att jag inte kunde gå till skolan de här sista dagarna var väll att jag inte fick säga hejdå till någon, speciellt Åke som åkte till Norrland imorse.
Kommer sakna henne men jag vet att hon har det awesome där upp, om hon inte sitter inlåst igen!
Men nu ska jag för en gångs skull äta och kolla på det senaste avsnittet av The Vampire Diaries!!
 

Staying home.

Det var synd att jag var sjuk igår när pappa var här men efter att de tvingat mig att äta en hamburgare, och mammas förhör om jag drack mycket under dagen, och att hon hört att någon dött av det.. En tjej i Enhörna tror jag det var som dog i influensan för att hon blev uttorkad..
Men jag har goda nyheter också! Jag mår inte illa längre! Då menar jag spyfärdig, jag mår fortfarande dåligt..
Fast den lyxen kom med ett högt pris, en otroligt smärtsam halsbränna som plågar mig hela tiden. Jag kunde verkligen inte prata, eller jo. Men då var jag tvungen att anstränga mig rejält på vartenda ord som kom ut ur min mun. Vilket fick mig att låta som en robot fast värre..
Mamma gav mig Bafucin emot halsbrännan och nu, 5 tabletter senare, är den någorlunda uthärdlig.
Nu igen har jag inte ätit, för jag är inte hungrig/sugen. Jag har inte heller lämnat min säng.
Och tack gode gud, så kan jag läsa igen!!! Igår när jag väntade på pappa, lyssnade jag efter varenda detalj som kunde påpeka att det var han, eftersom att jag bor bredvid en väg så är det lätt att ta fel. Efter ett tag slutade jag att lyssna så noga -dels för att jag var inne i min tecknade Disney film- så när han ringde på dörren råkade jag välte min laptop så att den ramlade på min hink med vatten..i början trodde jag att den var okej och jag glömde snabbt bort den eftersom att pappa var ute och väntade, när jag kom tillbaks efter att han åkt -emot min vilja, men det var nog bäst så, skulle inte ha orkat prata mer i vilket fall som helst- såg jag att min laptop var avstängd, och vägrade sättas igång. Utan att få panik gick jag och la mig, sen imorse visade det sig att jag hade rätt, ingen större skada skedd.
Men nu ska jag läsa klart min bok och käka frukost, hörs ♥

Feeling sick.

Ååååh gud vilken natt! Mådde piss på vägen hem igår, riktigt illa! Anders fick stanna bilen två gånger i slutet för att det kändes som att jag skulle spy.
Men tack gode gud har jag inte spytt, än.
Gick däremot inte till skolan pga 2 saker, den första är mitt illa mående och att jag inte vågar gå till skolan ifall jag skulle må sämre, som igår. Och det andra är att vi har tyska redovisning idag..haha, nej nu skojar jag bara, det andra var att jag hade sjukt ont i kroppen och verkligen inte ville upp.
Känner mig lite dum emot Åke eftersom att jag tvingade henne att gå till skolan idag..och sen kommer jag inte själv.. Men hon behöver gå till skolan idag och vara omgiven av andra människor! :)
När mamma gått så skulle jag precis somna om när jag kom på att pappa skulle hämta mig efter skolan idag, om jag inte sagt det förut så är min pappa i Sverige nu igen!
I alla fall, min mobil är död så jag skulle ladda den.. bara för att komma ihåg att skolan hade låst min korridor igår så jag kunde inte komma in..mina grejer vart inlåste, väskan,laddaren, min underbara duschkräm..och min jacka.
Desperat försöker jag leta efter reservladdaren som jag har någonstans, om den inte är någonannanstans..
Men jag hittade inte den, inte heller mammas mobil eller ens hem telefonen?!
Då insåg jag att det inte fanns en chans för mig att kontakta yttervärlden, förutom min dator. Och värre, inte en chans att kontakta min pappa.
Men så smart som jag är lyckades jag nå honom, så han kommer hit senare idag så ska vi göra något - hemma :D
Vi hörs allihopa, hoppas jag blir bättre snart!
 

So young.

Sitter i skolan nu då, kommer börja skriva på min roman nu, vilket jag alltid kallar novell men den är över 50 sidor nu ju!
Tumblade lite bara också, har egentligen rätt mycket att plugga men nu när jag har datorn med mig så skiter jag it!
Hör av mig senare om jag orkar, Kram ♥
 

I'll take my chances.

Morgon, eller nått sånt. Trots att jag bytt dygnsrytm en aning så är det här första gången på länge, som jag faktiskt lägger mig senare än vänligt och fortfarande kommer upp klockan fem på morgonen!
Fast jag var lite dum, det här är också den enda dagen jag kan få något som påminner om en sovmorgon, så istället för att somna om så har jag läst.. det är ungefär samma sak, hamnar i en koma när jag läser.
Men inte när det är kompisar runt omkring, då brukar jag lyssna halvhjärtat och avbryta mitt läsande då och då bara för att dom inte ska känna att jag inte bryr mig, vill vara med dom eller att jag bara är osocial för att dom är tråkiga.
Idag ska jag ta med mig datorn till skolan också, inte för att jag ska kolla på film eller använda den till något skolprojekt. Nope, jag ska skriva på min novell nu när allt annat verkar ta slut. Det jag bestämde förut. Ska nog ta med något att äta också.. det är en lång dag!
Ska inte spilla mer av er tid på värdelöst chabber. Vi hörs ♥
 

Memories.

Jag tänkte nyss på ett minne, som utspelade sig i kanske 7:an-8:an då Linn, jag och Eliz suddade väggen i nedre NO-salen för att det var någon städ-dag.
Vi försökte få tiden att gå, så vi började nynna på låtar som de andra skulle gissa sig till!
Började le när jag tänkte tillbaka på hur roligt allt var då, men tider förändras och nya minnen kommer.
Jag tycker fortfarande allt är likadant, men det är sådana minnen som får en att komma ihåg hur allt har förändrats ❤


It's time to care.

Min bästa vän behöver mig just nu, och då ska jag fanimej finnas där.
Jag är inget, hon kommer först nu.
För det är det man gör för någon man älskar, man låter dom komma först - alltid ♥

Stop fighting and start living.

Åh juste, det där muntliga nationella i svenska jag var så orolig över?
Klarade det galant! Fick högst betyg i gruppen, vilket inte förvånade någon annan, bara mig själv.
Jag hade vart hundra procent säker på att detta vart det sämsta jag gjort i mitt liv, att min sammanfattning var usel och inte hade nått med texten att göra, dels att jag gav folk weirda frågor (vilket påminde mig om mina vanliga samtalsbytare så som "tycker du om svamp?") men tydligen tyckte läraren och resten av mina kamrater att den var otroligt..bra?
Åkes däremot, WOW! Den var hur sjukt bra som helst, och hennes svar på frågorna? Amazing! Kände mig som värsta IQ-befriade barnet när hon pratade och svarade, som ett totalt retard. Men ändå fick jag högre betyg? Hon borde lätt ha fått ett B för det hon gjorde, och Eliz borde ha fått ett C för sitt!
Vi hörs, Sara ♥
P.s, Åke. Din flaska luktar bajs och har infilterat hela mitt rum med dess vidriga stank. D.s

Hang on.

Åh nu är jag äntligen hemma igen!!
Jo, visst, det är roligt att sova över hos andra men jag trivs nog bäst hemma. Är nog en riktig eremit, and proud of it.
Eftersom att Anders skulle stanna hemma i fredags så fick jag stanna hemma hos Åke, inte för att det är något dåligt att stanna hemma hos Åke! Det är kul och jag trivs där med, men det är inte hemma.. På fredagen och lördagen sov jag och Åke över hos Eliz, som anordnade en tjejkväll, där hon var inne i sin mobil hälften av tiden - vilket alla håller med om! 
Vi dansade, sjöng lite fint, käkade massor och spelade lite spel. Och vi får ju inte glömma avslutningarna i form av film, där jag somnade innan de 15 första minutrarna passerat - snacka om sabotage.
Läste också ut mina två böcker under veckan, ingen nyhet med mitt slukande men tänkte bara ge er en uppdatering.
Kom hem idag, som sagt och fick till min förvåning se en plastblomma hänga i mitt sovrumsfönster? Inte bara det!
Jag har äntligen fått en taklampa!!!!! Och ja, det förtjänar vartenda utropstecken. Jag har levt med min nattugslampa, Skalmans akvariumlampa och den fina hörnlampan i tre månader. Lite ljus passar gött nu!
Sen har mamma gjort rent Skalmans akvarium, dags att hålla rent det nu. Men funderar fortfarande på om jag verkligen ska ge bort Skalman till Eliz? 
Är det tanken om att jag bara vill ha ett djur som håller det tillbaks eller kommer jag verkligen sakna min prins?
Jag vet att han kommer ha det tusen gånger så bättre hos Eliz, hon kommer vara så mycket bättre än vad jag någonsin vart!
Men ändå... Han har vart en stor del av mitt liv. Jag får tänka lite på saken.
Ska nog kolla på "The Vampire Diaries" senaste avsnitt som jag missade för att jag inte var hemma och sedan blir det den nya boken! ♥
 
Pussinuss Sarreh som käkar allt i sin väg förtillfället - fyyyy.. ♥
P.s, för alla nyfikna läsare, jag kommer nog in på gymnasium trots allt! Fick skriva en skriftlig ansökan så fixar dom resten, lite nervös men vem skulle inte vara det? D.s
 

Hang on.

Åh nu är jag äntligen hemma igen!!
Jo, visst, det är roligt att sova över hos andra men jag trivs nog bäst hemma. Är nog en riktig eremit, and proud of it.
Eftersom att Anders skulle stanna hemma i fredags så fick jag stanna hemma hos Åke, inte för att det är något dåligt att stanna hemma hos Åke! Det är kul och jag trivs där med, men det är inte hemma.. På fredagen och lördagen sov jag och Åke över hos Eliz, som anordnade en tjejkväll, där hon var inne i sin mobil hälften av tiden - vilket alla håller med om! 
Vi dansade, sjöng lite fint, käkade massor och spelade lite spel. Och vi får ju inte glömma avslutningarna i form av film, där jag somnade innan de 15 första minutrarna passerat - snacka om sabotage.
Läste också ut mina två böcker under veckan, ingen nyhet med mitt slukande men tänkte bara ge er en uppdatering.
Kom hem idag, som sagt och fick till min förvåning se en plastblomma hänga i mitt sovrumsfönster? Inte bara det!
Jag har äntligen fått en taklampa!!!!! Och ja, det förtjänar vartenda utropstecken. Jag har levt med min nattugslampa, Skalmans akvariumlampa och den fina hörnlampan i tre månader. Lite ljus passar gött nu!
Sen har mamma gjort rent Skalmans akvarium, dags att hålla rent det nu. Men funderar fortfarande på om jag verkligen ska ge bort Skalman till Eliz? 
Är det tanken om att jag bara vill ha ett djur som håller det tillbaks eller kommer jag verkligen sakna min prins?
Jag vet att han kommer ha det tusen gånger så bättre hos Eliz, hon kommer vara så mycket bättre än vad jag någonsin vart!
Men ändå... Han har vart en stor del av mitt liv. Jag får tänka lite på saken.
Ska nog kolla på "The Vampire Diaries" senaste avsnitt som jag missade för att jag inte var hemma och sedan blir det den nya boken! ♥
 
Pussinuss Sarreh som käkar allt i sin väg förtillfället - fyyyy.. ♥
P.s, för alla nyfikna läsare, jag kommer nog in på gymnasium trots allt! Fick skriva en skriftlig ansökan så fixar dom resten, lite nervös men vem skulle inte vara det? D.s
 

Everything starts falling apart.

Det kommer en tid då du kollar dig i spegeln och tänker, fy fan va dum jag är..
Inte elak, utan bara rent av korkad. Hur kan man vara så blåögd att man inte kollar igenom ett papper noga när man får det utan bara antar att det är samma sak som gäller dig som för resten av alla andra.
Om jag hade läst igenom allt på pappret Flens kommun skickat till mig så skulle jag ha märkt att dem hade en annan deadline för gymnasievalen.. men som sagt var man blåögd här, tog förgivet att hela Sverige hade tills den 15/2 att ansöka, men tydligen gäller det här, där jag bor nu, bara tills den 1/2 - vilket är snart är två veckor sedan.
Tänk om jag inte kommer in i år? Tänk om Thomas inte kan fixa det här? Vad gör jag då..?

And every colour illuminates.

Idag är det dags, muntligt nationellt i Svenska.. Och jag tror inte att min ångesten har vart lika kraftig och stark som den var imorse, plötsligt var det inte längre bara nationella, utan sista chansen för gymnasium valen, ett prov i musik och en plansch att göra klart.
Men det är de nationella som skrämmer mig som mest, att jag ska bli så nervös, trots att jag omges av vänner!
Så nervös att jag tappar synen, slöddrar, svettas ihjäl, rodnar extremt mycket eller kommer av mig helt.. Men jag är inte den enda.
Och många har gjort det här innan mig och klarat sig.. Så varför inte jag också?
Vi hörs, Sarreh ~


Don't hate, no judgments, just lovin' it.

En underbar hög söndagskväll med favorit kompisen, we're soooo fab.
Skickade nyss ett mail till våran mentor med dålig svenska, och då måste jag påpeka att den är dålig och för de som inte vet, så är han also våran svenska lärare.
Men nu måste vi avflummisiera oss och sova, Vi ska najta najta. Tjobree!
 
 

When you're here with me.

Inatt har jag sällskap av min älskade bästa vän, Åke ♥
Vi har bara tagit det lugnt och pluggat lite, tittat på de senaste avsnitten av The Lying Game och The Vampire Diaries.
Snart ska vi gå och lägga oss för att komma upp någorlunda tidigt imorgon!
Goddnat, Sarreh ♥

You can tell me anything.

- That doesn't automatically mean that I'm listening to your bullshit.
 
Kom hem för ett litet tag sen, har precis käkat upp maten och fyllt på mitt spotify med ännu tre månader. För jag orkar inte leva på "tunein" längre! Dels att den buffrar till då och då, och all den där reklamen!
Imorgon har vi ännu ett underbart nationellt prov i Svenska, om det finns med krönika så klarar jag mig nog! Har köpt dagen till ära, lite godis - LITE -, vitamin dryck igen och en choklad. Efter det blir det inget mer fredagsmys, det får bara bli provmys imorgon!
Ska ta på mig sköna kläder också, samt mina isbjörnstofflor. Gud va mysigt! ♥
Gymmet idag var rena plågan, men när man sitter här, två timmar senare (två timmar?!) och känner nästan inget förutom en svag trötthet i ryggen för att jag sitter rakt. Svettades också som fan, enligt mig.
Men nu ska jag skriva lite på Arktis-texten som ska in imorgon och skriva ut den där bilden - som jag alltid glömmer - till tyskan och om det finns någon tid över..ja då skriver jag på min novell.
Godnatt ♥

What you can change.

Nu är jag här på vårdcentralen igen, uppe på det gamla gymmet med min bästa vän.
Det har gått en lång tid sen jag var här sist och jag har verkligen gått upp i vikt!
Nu får det vara slut med det här!
Ska träna så hårt att jag blir av med dom där 6 L jag drack.. Vatten då!
Vi hörs när min kropp är död.


I just wanna be like you?

I onsdags hade jag dålig täckning pga vädret, det är en av nackdelarna med att bo här, tillsammans med duschen..
Men mamma och jag har kommit överens om att varmvatten ska fixas innan mitt rum, för att få tillbaks mitt varmvatten är mer heligt än ett större rum!
Dels att jag har det rätt så mysigt här, van vid trångt och mysigt, otroligt nog har jag lyckats hålla det rätt så städat! En pedant kanske inte skulle hålla med mig men dom som vet hur mitt rum brukar se ut ser det nog som om vi vore i ett kliniskt rent rum.
Och nu kommer jag uppdatera er om något som säkert halva Sveriges ungdommar som går i nian, om inte mer, redan berättat om, idag hade jag mitt första nationella prov sedan femman! Det var soft, att sitta där med sitt naturgodis och vitamindryck som smakade som utspädd äppeljuice - bättre än inget? - och ha all tid i världen med att läsa häftet och sedan efter våran 30 - minuters bensträckare svara på frågorna, det var piece of cake att skriva men frågan är då, betyder det att jag svarade rätt? Blev jag ens godkänd?
Det får vi reda på senare, som i slutet av en bok..
Vi slutade halv två, lyckligt för alla andra i min klass som faktiskt fick gå hem och njuta av ledigheten, men jag?
Jo jag satt i tysta rummet och gjorde några arbeten, lyckades bli klar med SO:frågorna och ett kapitel i Fysikboken innan det var dags att dra, men till att börja med så var jag inte ensam hela tiden, Pea satt med mig och snackade lite då och då tills klockan fyra nått.. Sedan stack hon hem och jag blev ensam med lärarna som hade konferansmöte - Awesome, det innebär att jag fick nästan hela korridoren för mig själv!
Mitt spotify premium tog slut igår också, vilket fick mig att gå in i en tillfällig koma av panik, inte för att vara överdramatisk men jag använder mitt spotify mer än vad jag använder toapapper. Yep, you heard me.
Så planen är att skaffa det så snabbt som möjligt. För några veckor sen, eller mer en vecka sedan, verkade det som om jag hade hur mycket pengar som helst! Jag skulle ju shoppa på secondhand och nytt smink, men nu verkar allt vara fel kalkulerat, jag måste köpa hygienpartiklar jag inte visste hade tagit slut, mitt spotify, betala räkningen för mina böcker - dom jag beställde i söndags (10 böcker kom jag på nu!) för 784 :- nått sånt.
Allt verkar bara bli fel, men nu ska jag luta mig tillbaks och skriva lite på min novell innan klockan blir för mycket och ännu en dag är förbi. P.s Åh den där jobbiga spotify reklamen! D.s (var det inte så?)
 
Pussinuss Sarreh ~ ♥
 

People throw rocks at things that shine.

Tänk att dagen redan är slut, känns alltid som om timmarna bara försvinner.
Vad gör jag egentligen med min tid, jag äter, sover, pluggar, skriver, sitter vid datan, messar och tittar på tv? 
Inte för att jag klagar, jag tycker om att göra dom där sakerna, och dom gör mig glad :)
Har så sjukt ont i magen just nu så att det känns som att jag kommer spy, vilket inte kommer hända antar jag.
Sist jag kräktes var något/några år sen!
Godnatt foks!
 

Under my shades.

Tydligen så kan jag inte komma in på geografi saken i alla fall så jag rök upp mig och fixade klart min novells överflödiga sidor, tydligen hade den fördubblats, istället för 89 sidor är den 49!
Så nu måste jag skriva 151 sidor till.. inget problem, det kanske är något jag lyckas med, herregud, jag kan ju skriva två sidor på en lektion, varför är det så svårt med sakerna man själv älskar?
Ska väll gå ut på en promis och sedan fortsätta med vad som tynger ner min helg, läxorna.
Och efter det, min novell och duschen, min "sköna" dusch, Vi hörs senare ♥
 

Sunrise.

Godeftermiddag foooks, solen är fortfarande uppe och läxorna ska bli påbörjade, och kanske avslutade..
Ska kolla på någon kortfilm om kartor inför geografin som jag missade i fredags för att jag satt i möte med Tomas (Syon eller vad dom kallas, dom som har hand om gymnasium snacket etc.), vilket fortfarande inte hjälpt så mycket.
Jag blev lite intresserad av Nyköpings Enskilda Gymnasium men det är inte tillräckligt för ett första eller andra val, än.
Aaaaw, Natalie (Anders barnbarn) kom nyss in med tårta till mig! Inte en riktig men det är tanken som räknas!
Jag hade otroligt mycket leksaker när jag var liten, skulle kunna sponsra ett helt dagis med alla grejerna!
Och dom är så gulliga nu när man ser att mamma plockat ner dom åt Natalie, bestick, tallrikar, pizza bitar, tårta, koppar,dockor i mängder, spis, kastruller - Ja allt möjligt!
Ha det gött och vänta på en liten uppdatering, haha, nu kom hon med en gaffel, för man kan ju inte käka låtsas-tårta utan en låtsas-sked! Vi hörs! ♥

Tough love.

Är det bara jag som är beroende av att äta det som går att äta om jag är rastlös?
Även om jag inte alls är hungrig?
Brukar göra så jämt med både mat och sötsaker, jag behöver dom inte och ibland är jag inte en sugen, jag vill bara ha dom för att dom kanske annars är slut när jag vill ha dom? Aja, vi hörs!
 

The smell of cheap perfume.

Godmorgon eller godnatt, vilket ni än föredrar!
Jag skrev nyss den där konstiga döds texten utan att ens tänka på det, på engelska.
Har vart uppslukad av det hela dagen, kan ha vart boken jag läste, eller personer jag pratade med men engelskan har verkligen kommit tillbaks nu!
Och en sen nyhet jag skulle ha uppdaterat er om tidigare var att jag nu fått min tandställning, eller jag fick den i onsdags.
Den skaver lite men gör knappt ont, vilket jag hade tur med för hon som satte in den sa att det skulle göra jätte ont några dagar efter det men här kommer man undan lindrigt! ♥
Måste göra klart läxorna imorgon, vilket är So:n, Svenskan, Tyskan och sökandet efter några bra gymnasium - och det viktigaste, beställa mina böcker!
Stötte på ett nytt ord för bokmal idag också, tydligen kan man bli kallad bokhora också, eftersom att man åtrår och slukar böcker, lite roligt sätt att uttrycka det på men varför inte?
Hoppas alla andra haft det gött medans jag vart osocial på min blogg, och med mitt liv.
Vi hade gäster idag, glömde visst att säga hej..och hejdå..
 
Pussinuss Sarreh ~ ♥
 
 
 
 
 

As I watched the one I loved, fall for the cheapness that only death himself, could possible offer.

As all shadows jerked away from the light I brought upon us, I saw one little pertinacious torn slip aside and touch the one I'd sworn to protect.
Even the simplest scratch could harm the sensitive skin that she hid behind, nor could the brief of that torn whom just touched her skin, making her tremble in agony.
As her eyes widened in pain, I rushed to her side, brushing away the remaining marks of darkness whom was now marking her as one of their own.
She smiled upon me and I tried my best not to crack, but who could smile when ones lips are forced to keep the screams who's build inside of you, longing to get out.
 The realising of what comes next hits you in the face,
As her skin went cold and pale, and every memory died in her eyes whom once before was passionated, dedicated to the truth of life and death, I closed my friends eyes, hoping she would find peace.
Asking someone to guide her was silly, I knew her, she would find her own way and make everyone else look stupid while doing it.
That death wanted her, we all knew. We'd discovered that a long time ago, her skin was so sensitive, just like a porcelain doll with beautiful brown curls caressing her soft cheeks, those eyes, the grass green kind, the ones who you could stare into and just find yourself wandering of in your own thoughts and end up dreaming,of summers with nothing else to care about exept the next chapter in your book, to lay on the grass and look up to see what everyone belives exist.
If the place angels go to exist, they'd brought her with them.
But now there is no such place, only death himself is courageous enough to rule the human world,
And still, we owe him so much in return, because of him, we get a chance to live and walk on this earth.
She was gone, nothing left exept my memories, and those, would never fade, nor die.
I grasped her hand and hugged it softly before crossing her hands and left her there, imperfectly perfect.
I heard screams from people beside me, behind me and even infront of me. Whispers like "How can she leave her best friend's body?" and "Where is she going?", The truth to be told.
I was asking myself those same questions, only seemed to knew..
.. That there was none of their business.
 

RSS 2.0