iPhones.. can't live without them but they have some issues of their own.

Den håller äntligen på att återställas, efter sådär 2 timmars väntetid känns det som, men vänta lite... 1 ½ timme var det visst.
Han läsa och skriva i min dag bok, nu känner man sig fett patetisk, förresten, den är klar nu.
Look out friends, I'm back ♥
Det känns som dagen jag fick min iPhone, stackars mig.
Inga kontakter, appar, spel eller något sånt.. tuff natt..

Friday, I'm starving for love.

Det är lite struligt nu, trodde att jag äntligen var klar med SO:n, tills jag fick ett välförståeligt svar av min lärare, behöver finslipa det lite.
Det goda nyheterna är att jag garanterat har ett A i engelska snart, bara rätta mina stavfel osv, och tydligen så kan jag lyckas få A i biologi om jag pratar med Bjarne.
Men nu ska jag ta två kakor till, sätta på musik och finslipa mina arbeten tills jag går in i väggen.
Juste!
Min balklänning har anlänt till Åke nu, problemet är att, tja.. den är hos Åke.

Angel of mine.

Jag har tid för att blogga lite, hemma, på morgonen!
Helt otroligt, men det är för att Anders försov sig väldigt mycket, inte för att vi blir så sena ändå men han försover sig nästan aldrig.
Nu på morgonen har vi syslöjd, hoppas jag blir klar med min klänning då, senare kommer andra lektioner som jag får försöka göra klart SO:n på, sen är jag..hmm.. inte så fri.
Hörs ♥
 

Mr Shell.

Dansade nyss med min sköldpadda, han smutsade ner mina byxor som tack!
Min mobil är fortfarande spärrad, så fixar det nog imorgon (om jag orkar) tillsammans med allt annat jag ska göra.
- En tuff helg alltså! ♥

Rainy day.

Som sagt, det är en regnig dag och jag ska göra en klassiker, äta nudlar och titta på Lilla Sjöjungfrun, läsa ut "Ögat över månskäran" och sedan antagligen skita i att duscha och soooova! ♥
Godnatt eller hörs! ♥

Adults freaks out ,too.

Antagningsprov och födelsedagaspresenter, Dreamhack, mina slutbetyg, skrivkursen, sommarlovet, gymnasieskolor, inte misslyckas, göra sitt bästa, göra lite till.
Det är egentligen saker jag bär på hela tiden men spolar bort, just nu har jag nog bara smått panik infor de 'diagnosiska testerna' jag ska göra uppe i Eskilstuna på S:t Eskil på onsdag, för IB linjen, det är något alla måste göra, right?
Om man ser det på det här sättet, om jag inte klarar det, så skulle jag antagligen inte klarat mig under årets gång? Men OM jag klarar det, är det ännu ett bevis på att jag kanske hör hemma där?
Och antagligen lite panik över vad jag ska ge Sarah i födelsedagspresent, man har kännt kvinnan i snart 3-4 år och ändå så vet man fan vad man ska ge henne?! Inte för att hon vill ha något..
Men det är så mysigt att ge henne något, ni vet, något som finns kvar en längre period och påminner henne om att jag faktiskt vart där ♥
Men nu ska jag fortsätta lite med NO:n sedan blir det SO:n och tillslut Skalmans pumpar innan jag går över till att bädda rent min säng och efter det... är jag fri! ♥

I just wanna be so much.

Vet inte när jag sist skrev egentligen, men nu kommer en liten uppdatering.
Evil Dead, så jävla bra film så det inte är sant, sällskapet var inte helt fel heller, man kom ihåg hur det var när saker inte blev så komplicerade, när man bara kunde vara.
Jag kom hem runt halv tolv, tydligen hade många undrat vart jag tagit vägen, eftersom att jag åkte med Danne hem först innan vi drog vidare. 
Efter ett underbart litet samtal med min bästa vän somnade jag.
På lördagen drog vi in till Södertälje och hämtade ut en bok åt mig, plus så blev det några impulsköp ifrån mig - inte underkläder ifrån Twilfit eller en snygg tröja ifrån BikBok, utan ett ämnesblock och en ämnesmapp, men det kändes lika bra som underkläder och en tröja! ♥
När jag stod i kassan kunde jag inte sluta små le åt en tygkasse med texten "Jag älskar böcker", kan inte förneka det heller, men till mitt försvar anser jag själv att mitt intresse gränsar till modernt intresserat, om jag skulle gå på en littraturmässa antar jag att mina kunskaper skulle anses skrattretande, jag har inte läst värst många klassiker utan har min egna smak av moderna fantasy noveller, så som Twilight.
Och ja, jag är ett riktigt Twilight fan, inte av filmerna som är en skrattretande reflection av vad som verkligen händer i böckerna, ifrån tagen de mest spännande delarna ibland, sista var dock acceptabel, rent av bra.
- Den hade dock många sprickor som jag fick fylla i själv.
Efter våran lilla "Shoppingtur" åkte jag och Åke till Gnesta, där vi träffade en väldigt, ehm, udda dam?
Eller nej, udda är en mild beskrivning, packad kärring som hör hemma hos 'Pensionärs jävlar' passar nog mer.
Sedan bar det hem till landet igen, och hela tiden efter det har bestått av filmer, avsnitt och mat - samt många roliga samtal och kommentarer.
Flugorna här är irriterande många, är säker på att det antagligen finns runt 7 st i mitt rum för tillfället och en geting, som skrämmer livet ur mig - förstår hur panikslagna tjejer känner sig när dem ser en spindel.
Ska plugga lite NO nu, efter Åkes eviga babbel om Raoul Wallenberg så ska jag väl sitta och prata om alla möjliga medicinska begrepp och anatomi, på latinska kanske?
Då kommer hon antagligen ge mig onda ögat hela eftermiddagen.
Vi hörs när jag kan och har lust ♥

Late work,

Jag älskar verkligen inläsningsdagarna, man får chansen att äntligen göra klart sina arbeten och fördjupa sig i det som man vill försöka höja sig i!
Själv spenderade jag hela dagen med att sy på min klänning, är fortfarande inte klar.
Efter den 'eviga' sylektionen  började jag på biologin och satt med den i ungefär 3 timmar eller mer, fick små besök under tiden, dels ifrån min No-lärare som jag halvt korsförhörde om vad exakt jag skulle göra även om jag redan var halvt medveten om det redan.
Det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om till mjukis byxor, kröp ner i min säng för att blogga medans jag halvt tittar på Hansel and Gretelm Witch Hunters ganska bra faktiskt.
Hungrig som fan också, väntar på att Anders ska bli klar med den där jävla köttsoppan.
 

The feeling.

- you get when you've acctually done something more than watching episodes.
 
Har vanan att börja på en läxa och tänka 'det här kommer bara ta tjugo minuter..' - Nej det kommer det inte.
För jag blir så uppslukad av det jag gör att jag ibland anser att lektionernas timmar är för korta för mig, till min besvikelse så kom Anders alltför tidigt så jag hann knappt fortsätta med mitt biologi arbete.
Min mobil har bestämt sig för att idag var det en dag att jävlas med ljudet extra mycket så man kan säga att den lekt dansstopp hela dagen, så påväg hem var jag utan musik och slut på samtalsämnen, nog skulle jag kunna beskriva hela min dag för min ljuvliga chafför men antagligen är det inte så populärt. Så jag beslöt mig för att göra det enda man kan göra i sådana situationer - sova.
När jag kom hem kopplade jag av med ett avsnitt av Gossip Girl innan jag bestämde mig för att faktiskt börja på den där biologi uppsattsen, sedan vart det helt plötsligt middag.
Lax med tacosås - otroligt nog funkade det och smakade hyffsat gott, lite annorlunda men gott.
Nu har jag tid över till min dusch och en film - Harry Potter here I come! ♥
 

When it's all done.

Det är fantastiskt med lugnande musik ibland, hur det kan påverka än att vilja fortsätta utan att man tänker på det, för med klassisk musik så finns det ingen lyrics som fångar din uppmärksamhet, du formar musiken och den formas efter dig likt en kombination mellan din sinnestämning och det du gör.
Blev precis klar med min redigering, det blev en ökning på 10 sidor, första kapitlet är officielt på 23 sidor, en hel novell ungefär.
Hoppas bara Åke tycker om det, vet inte hur jag kommer reagera om hon inte gör det.. kommer nog bli jätte ledsen men kan inte gömma mig för kritik, och jag tar hellre kritik ifrån henne än någon random, eller gör jag verkligen det? Sårar det inte mer när det är någon man verkligen håller om hjärtat som säger att det inte duger, för den personen vet hur man har kämpat för det här, hur man mått under tiden och ens förhoppningar, och fortsättningen ligger i dens händer?
Jag vet faktiskt inte vad jag kommer att känna, om jag ens vill ha sanningen, om jag borde låta någon annan jämte Åke få läsa den så att jag får flera åsikter?
Är hur jävla trött nu, ska hoppa in i duschen och sen blir det ett sista avsnitt med Gossip Girl innan jag börjar flörta med John Blund igen, han är nog mitt längsta förhållande tror jag, vi har kul varenda natt, förutom när han dissar mig - då blir mina nätter tomma och meningslösa.
Godnatt guys! ♥
 
 

Favors.

Som gentjänst vill Danne att jag går på bio med honom och ser "Evil Dead", den där filmen dom har gjort om till en skräckis.
Den verkar hur sjukt bra som helst, problemet är att det känns lite läskigt att se skräck på bio, har aldrig gjort det förut heller och jag är lite psykiskt störd när det kommer till skräck, kommer vara den som asgarvar åt vissa scener!
Och det är..tja.. inte så populärt inne i biosalongen kanske?
Om jag blir rädd kan jag inte heller be någon stänga av filmen, och att fly skulle vara jätte pinsamt, bara resa sig upp och springa så fort man kan därifrån? 
Även om Danne verkar vara mer rädd inför filmen än vad jag är, älskar biten med tjejen som nynnar - helt underbart psykopatiskt! ♥
Vi får se helt enkelt...♥
 
 

Something personal.

Jag brukar försöka hålla det proffsigt, tror jag åtminstone.
Men nu ska jag göra det jag antar att jag är bäst på, att bara skriva av mig om hur jag känner förtillfället.
Ångest, låter så fult men är ändå så starkt. Känslan av att inte kunna göra något du vill pga att den håller dig tillbaks, ju mer du kämpar, destro mer puttar den tillbaks, ibland känns det som om jag fan inte har en chans.
Antingen kan jag göra det, eller inte - det värsta är att jag knappt har ett val.
Och mitt största problem i vardagen och eventuellt hela mitt liv är att jag skjuter upp saker.
Kompisar, läxor, städa mitt rum, blogga, min bok, lektioner, raster eller vad som helst. 
Och min talang för att ge upp för lätt ibland, ta den enkla vägen i saker - tack gode gud att jag är envis också, men det har försvunnit rätt så mycket under åren. Jag har lärt mig att acceptera att jag inte alltid kan få saker på mitt vis och nuförtiden ger jag bara upp om det, ett simpelt okej duger.
Samt så har jag väldigt dåligt självförtroende om min bok just nu, det känns som om jag tappat förmågan att skriva, tappat förmågan att utveckla saker, skapa en bild. Det känns entonigt och tråkigt.
Jag vill inte se det jag skriver, jag vill inte höra någon läsa det högt, eller ens läsa det. Tanken får min mage att krampa ihop sig till en boll som tvingar mig att huka mig ner för att inte spy upp all besvikelse och ångest som fastnat i bollens kletiga nät. Jag har lust att bara kasta mitt arbete i sopptunnan och aldrig se mig om.
Men ännu än gång så är det att ge upp, och jag lovade både mina vänner och mig själv - Att.jag.inte.skulle.ge.upp.på.det.här! - och då får jag väl hålla mitt löfte.
Danne har pratat med mig, och sorgligt nog fått all ordgalla över sig, men som den toppen vän han är fick jag en uppmuntring och en uppläxning ♥
- I'm out.
 

Wasteland.

Är det varmt eller vad? Sitter och nästan svettas i min säng,öppnar nog min dörr till världen aka, mitt enorma fönster.
Skulle kolla upp vilken serie jag skulle börja se på nu när jag såg att Awkward. hade fått 5 nya avsnitt och börjar på säsong 3!
Dock så är jag redan färdig med dom avsnitten så nu pendlar jag mellan Gossip Girl (oh that drama!) eller Nikita (yummy in my tummy!), GG är roligt men är rädd att jag kanske fastnar på dem igen och då kommer jag se avsnitt efter avsnitt - som jag gjorde nu.
Och det är hur många säsonger som helst!
Nikita har max 3 säsonger iaf.
Kommer antagligen välja GG, cuz me love some Lonerboy!


Wanna be my muse?

Tjena mittbena, snackade nyss med pappa men han lämnade vårat samtal för att prata med sin "underbara" fru, snacka om att jag har en gås oplockad med honom!
Jag bär på goda nyheter också, min balklänning är beställd!!
Efter många om och men så är den äntligen påväg, och det är nu man är lite nervös över resultat, kommer den vara för stor, fööör liten, inte passa mig överhuvudtaget? Kommer vi ha tid att fixa den, kommer jag hinna att hitta skor, matcha en frisyr?!
Men det får jag ta senare när allt kommer.
Såg klart på "Charmed" idag också, slutet var helt fantastiskt!
Nu ska jag käka lövbiff, och sen bär det ut på verandan för lite avkopplande läsning :D


Shut it down.

Härligt väder ute! Satt i skuggan under ett träd med Fifty Shades of Grey och bara läste högt.
Det är ett av de bästa med att bo såhär ute på landet, ingen hör dig - förutom om du skriker och om föräldrarna är hemma..
Men dom räknas väl inte.. Eller?
Börjar fundera på att hyra en klänning istället, då blir nog mamma glad, men hyra och äga är så olika!
Vill inte låta bortskämd eller nått, för det är jag inte men det känns så mycket bättre att äga en klänning än att låna.
Ska se på det senaste vampire diaries avsnittet och sedan får det vara nog! Hörs.


The butcher.

Sitter och myser i min obäddade säng med popcorn och ännu ett underbart avsnitt av förhäxad, är på final säsongen så snart blir det inga nya avsnitt ifrån serien!
Kanske gör något nyttigt idag också, ciao


The Zing.

Åh ännu en underbar tisdag, nu när måndag är ur vägen kan resten av veckan rulla in.
Skrev det där talet idag, trodde faktiskt inte att jag skulle komma på så värst mycket, kommer nog redigera en hel del innan jag blir 100 % nöjd,
Plus så måste jag tillägga att jag avgudade den här "sommardagen" - den var helt underbar!
Under skoltid så solade jag/arbetade.. och efter NP:t i matte, som var det svåraste NP-provet jag gjort hittills!
Efter det drog jag och tjejerna upp på centrum och köpte sallad till lunch och jag bjöd på läsk, sen blev det snack och läsning i den varma solen!
Dagen blev kort eftersom att mamma inte var på jobbet idag, så eftermiddagen spenderades ute i trädgården med Fifty shades of Grey, läsk och kakor med underbart solsken som brände min rygg, kan livet bli bättre?
Nu ska jag lägga mig och - gissa, läsa. Imorgon blir det orientering och sedan en lugn dag/ eller nått, med Åke! ♥
 
 

Infected.

Min piercing är infekterad, då menar jag det-gör-sjukt-ont infekterad.
Vet inte vad som hände, antagligen så fick jag det efter min "pallar-inte" period kanske det här bara var att vänta sig?
Men det känns som om det bara blir värre och värre ju oftare jag gör rent den!
Just nu gör det ondare än att stuka foten! STUKA den säger jag, mår illa och har små huvudvärk.
Det här ska dock inte stoppa mig, nu blir det att hitta något att ta till lunch och fortsätta skriva klart på min mitt stycke av min novell.
 
Wish me luck. ♥

Sleep my little darling.

Sitter i skolan just nu, anlände för första gången klockan 6:30 - hade tydligen fel.
Alla ingångar förutom huvudingången är låsta tills 7:00.
Jag är jätte trött idag men slutar klockan 11:30 för att Anders måste dra någonstans och "oturligt" nog glömde jag busskorten hemma!
Och för första gången på evigheter så ska jag sova på morgonen, hörs!


You're the worst.

Har märkt en sak, min hemlängtan är lika starkt som suget efter en cigarett, jag blir galen av att ens tänka på att inte spendera natten hemma. 
Men när jag väl är hos någon och inte tänker på det så är det lugnt, men suget är fortfarande där, skriker att man vill hem, snabbt som ögat.
Så nu är jag hemma igen, och det känns så skönt, så befriande att bara slänga sig ner på sin egna säng, se sig omkring i sitt egna rum och veta att det här är ens plats i livet.
Skolan känns också som ett hem för mig, Åkes brukar göra det men inte lika starkt, inte som hemma hemma.
Iaf, igår var det den underbara dagen, 30 maj, Valborg, den dagen man jagar bort häxorna och allt ont i världen. 
Samma dag som man tänder den där underbart varma elden och skjuter raketer för kungen och bara ha roligt med tjejerna! ♥
Det var så länge sen det var vi alla fyra, men det kändes som om det var igår, vi skrattade, snackade om minnen och allt annat vi hade på hjärtat.
Sen så lärde Erica oss "The Cup Song". Vi avslutade kvällen med att dra hem till Åke och spela lite kort, sedan drog Erica, och Pea drog inte så långt efter det och sen somnade jag.
Vaknade 9 och började genast att plugga geometri, blev klar runt 13, ingen vila där, sedan njöt jag av Åkes sällskap, snodde hennes bok och åkte hem vid 16:08 för att hinna hem till 17:27 för att känna hemmakänslan.
Och nu väntar jag otåligt efter att få känna smaken av kyckling i min mun.. och känna den kurrande känslan i magen bli stillad med skyfflar av varm mat som stillar hungern i min mage, så att jag kan sluta vara så lätt irriterad! ♥
Men ska också plugga lite till innan maten blir klar, så vi hörs ♥
 
 
 

RSS 2.0