Ingen ork

Som vanligt orkar jag knappt något idag, men det är inte därför jag stannar hemma.
Utan igår så mådde jag illa och hade ont i ryggen, ville bara sova hela eftermiddagen, vilket jag nästan gjorde.
Jag trodde att det skulle bli bättre på morgonen men icke sa Nicke,
Istället så kunde jag inte sova så värst länge, mådde illa så fort jag öppnade ögonen och kände en bedövad smärta nere vid svanken, ingen bra morgon för mig.

Måste verkligen plugga idag, vart lite dålig på det nu när Daniel spenderade helgen här.
Men när han är här så är det som om inget annat existerar.. Vilket stör mig när han väl åkt hem igen, för då är jag helt ensam (och jag som brukade älska min ensamhet mer än något annat) och längtandes efter hans sällskap igen.
Vissa dagar är värre än andra ;)


Bjuder på en FIN bild!!! :)



Love is easy, missing is the hard part.

Tjena mitt bena alla i rövarskogen!
Nu har jag faktiskt lite tid över för att skriva lite, men det kommer att gå åt till mina noveller, tihi.
Skolan går bra, trivs rätt så bra där faktiskt, det är inget som känns fel eller så och jag både fruktar och ser fram emot dem här tre kommande åren.
Men mest av allt vill jag faktiskt att dem ska vara över känns det som, men det var ju så i 6:an också, man ville att åren bara skulle ta slut så att man fick leva livet till slut!
IB är tufft, så mycket tuffare än jag vart igenom förut och jag får kämpa på lite extra hela tiden, ibland så får jag kämpa på rejält och då känns allt helt jävla meningslöst.
Jag har människor att prata med och dem gör rasterna rätt så roliga, luncherna med och lektionerna får dem att flyta på.
Det värsta är egentligen min rygg, den gör ont varenda dag ifrån tiden på bussen tills tiden jag går och lägger mig.
Jag vet att jag borde kolla upp det men jag vet inte vart jag ska vända mig till och jag vill inte slösa värdefull tid på något sånt som en rygg, om det blir värre så ska jag kolla upp det, jag lovar!
Det är nog bara att jag inte är van vid 1 1/2 timmes långa lektioner och 10 minuters raster, har faktiskt inte tänkt så värst på att dem är så förbaskat långa, det finns dagar man inser det, på lektioner som går segt och är svåra/tråkiga.
Men annars flyger tiden förbi och ut igenom fönstret, jag kommer hem runt halv fem till halv sex vissa dagar och pluggar 3-6 läxor om dagen, sen så samlar jag ihop den lilla tiden jag har och antingen ser på ett avsnitt i 20 minuter, läser 10 sidor eller får som nu, en hel timme och en halv timme för mig själv och mitt skrivande!
Hur har det gått för alla andra på gymnasiet?

Hello!

Tja, hej, eller vad jag nu kan säga..
Jag har inte haft tid att blogga, skriva dagbok eller vara så värst social via datorn.
Men jag går en tuff linje med en liten paus av andning då och då, för tillfället gillar jag det men ibland blir jag galen på alla läxor vi har, som igår.
Det var flera läxor och uppsatser som tydligen skulle in, även fast jag skrev upp allt så var det fel datum.
I helgen blir det ett tappert försök till att ta hand om sig och städa rummet, hur är det med alla andra?

RSS 2.0