Falling to pieces.

Alla frågor som snurrar i mitt huvud - hur ska jag klara mig, vad ska jag göra, kommer jag att tycka om det där, jag har inga vänner i närheten, jag är ensam.
Hanna ringde mig nyss och vi pratade lite om vad vi skull göra nu när jag åker till henne under lovet - hon berättade lite om IB också, hon kanske till och med får in mig på en liten rundtur!
Men hon berättade också hur svårt det är att bo ensam och att kurserna är rätt avancerade. Hur man identifierar sig själv det första året med frågan "vem är jag?" - men om man redan vet det?
Okej - jag vet ju inte hur jag är utan mina vänner/ med nya vänner. Men jag försöker bara vara mig själv.
Skulle gärna sitta och babbla här hela natten om hur tråkigt mitt liv är ibland, men jag gillar det mer än de där nätterna man faktiskt vill göra något - vilket har vart två nätter i rad nu.
Människor kan vara så tråkiga ibland..
Godnatt ♥

I hope, that someday - I can call you mine, again.

Godmorgon, Godmorgon, hör du fågeln sjunga? Godmorgon, godmorgon - Idag!
Nejmen, om ni inte är helt inne i datorn för tillfället eller läser detta vid en annan tidpunkt på dygnet så är det inte morgon eller eftermiddag - it's abend. Och nu blandade jag engelska och tyska.
Ännu en av de här dagarna "Jag har så mycket att göra att tiden verkar rinna ur händerna på mig" som blev till "ÅH - SOFFA!", igår gjorde jag indeed fysiken, förutom att jag skippade ett kapitel eller två..
Men nu måste jag skriva på min novell, så att jag kan fixa Skalmans grejer och hinna duscha, ska upp klockan fyra imorgon för att Anders har ett möte tidigt, får sova hos Åke på morgonen ♥

I'm all alone.

Morgon allihopa! Många inlägg jag har lagt upp denna vecka - ellerhur? 
Orsaken till den dåliga uppdateringen är att jag pluggar nästan hela tiden nu, för det där dumma nationella provet i NO vi ska ha på tisdag. 
Jag kommer hem, sätter mig och pluggar, käkar middag. Om jag inte blev klar - fortsätter jag (för er som inte vet att jag käkar middag runt 18-20) och sedan blir klockan rätt mycket, kanske kollar på farmen en snabbis. Men sedan måste jag fixa mig för att lägga mig - inte mycket tid där! När jag kommer till skolan har jag pluggat de första tre mornarna (försökte men misslyckades tors-fre) - under lektionerna (om inte något annat kommit upp som genomgång,Åkes och min fysikuppgift eller skvaller - försökte ignorera det sista.
Men det sorgligaste är nog att alla kanske tänker "åh,men nu är du ju ledig!" och kan softa som alla andra - Tyvärr inte. Har ungefär 1/3 av allt kvar.  Och det ska jag gå igenom idag och imorgon.
Är hemma själv också, vilket jag bett om i evigheter - så måste jag studera,
Aja, ska käka och sedan börja så att jag blir klar med skiten! ♥'
 
 

Jene


Dirty little sucker.

Tiden går så fort hela tiden, vissa stunder tycker vi går hur långsamt som helst, men det är för att vi bevakar tiden som går då.
Just nu sitter jag i bilen emot skolan, vi är för tillfället i Mölnbo.
Vi har idrott på morgonen, äntligen ska jag få spela badminton igen!!
Aja, igår pluggade jag till det nationella provet i NO - Fysik som vi har om en vecka.. Är nervös..
Fick också mitt betyg på det svenska NP vi gjorde, ett B!
Höll på att spy av nervositet, jag skakade flera sekunder efteråt.
Att göra prov är inte svårt, det är svaret jag är rädd för!
Måste tipsa om Läkerol Dents innan jag går, super goda och bra!! :)
Hörs, ni får några bilder som jag tagit under helgen/igår.


It's so easy.

Godmorgon alla medåkare!
Uppdaterade inget igår, dels för att jag var för trött och att jag försökte plugga till "judendomsprovet" som jag ska göra idag.
Dagen var som vilken dag som helst, jag skippade gymmet för att Anders kom tidigare,igen. Hann i alla fall prata med kvinnan som håller koll på oss om varför jag inte har ringt ock anmält min frånvaro de senaste två gångerna. Min förklaring lät mer som världens sämsta och påhittade historia..
Ska inte slösa mer på mitt batteri nu, hörs!


Lost without a trace.

Fast jag var så trött igår somnade jag inte förens vid 23, hade lite att ta hand om kan man väl säga.
Först snackade jag med en sjukling, sedan med en annan om minnen och den tredje tjafsade jag lite med.
Är på väg till skolan nu, är nog framme när som helst, borde egentligen plugga till provet idag men jag orkar fortfarande inte, ska ju ändå göra omprov (antar jag).
Hörs!


Tired.

Som rubriken berättar så är jag trött, så otroligt trött att jag inte orkar plugga. Hell, jag orkar knappt vara vaken?
Ännu mindre läsa de roliga och intressanta böckerna- slocknade nästan 3 gånger!
Fick sluta tidigare idag också för att mamma mådde dåligt, yaaay - första gången på evigheter känns det som!
Käkade mellis (den gula skålens innehåll här nedan) och sedan middag, som bestod av starkt kryddade nudlar med paprikabitar,svamp (kantareller?) och ärtor. Det låter kanske lite udda men det är super gott!
Som efterrätt - lite senare än vad man brukar så har jag en glass - suger/slickar på den just nu :D
Var seriös med bilderna så laddar upp några, dock så är dom ju inte så roliga kanske..
Hoppar nog in i duschen vid sju också, sen blir det sängen!
Provade mitt nya smink idag också, det gav bra resultat tydligen enligt några kompis, bra det! ♥
Vi hörs/Godnatt ~ Sarreh ♥
 
 
 

HEY.

Gud vad jag är trött idag, gårdagen var jättebra med Pea i Södertälje, vi shoppade och fikade på Nancy's i centrum.
Just nu sitter jag i skolan, mitt skåplås har gått sönder så jag kommer inte in i det längre, förens Mimmi öppnar det med en nyckel (som jag behövt använda typ 30 gånger under de här 4 åren) så jag kan hämta mina saker för lektionerna tills lunch..
Men nu ska jag läsa högt för mig själv tills Danne kommer, hörs ❤


Toxic.

Imorgon börjar skolan igen, så nu ska jag fixa kläder tills morgondagen, borsta tänderna och klä på mig lite så att jag inte får 'frysångest' imorgon. 
Stannar nog kvar i Södetälje imorgon och shoppar lite nya kläder! Jag vet att jag är skyldig folk pengar, men om 3 veckor kan jag betala igen..HAHA. Nej men det är skulden till Eliz som jag måste betala först, vilket jag får göra när jag har lösa pengar. Vilket blir när mamma ger mig mina 1000 kr (som jag ville shoppa för också..) 
Men nu måste jag dra, puss ♥

Lock the box.

Jag vaknade lite senare än vad jag hade planerat, och med det menar jag ungefär två timmar.
Kommer faktiskt ihåg lite av min dröm, först var det om djur (vi bytte aldrig plats, bara handling) med taggar, typ piggsvin och någon hamster med taggar och..stenar? Sedan åkte jag i långa, oändliga rutschkanor som hade gupp, bestod av hoppborgs material och, SÅPA! Vissa var gjorda av mat också.. låter lita äckligt nu men just då var det som om det växte fram nytt hela tiden! Eliz och hennes syster var med också, dom skulle åka till Danmark (och de beskrev landet som världens mest exotiska plats..) och såg ut som om de var 45 år.. rynkor på köpet, glömde nästan rastaflätorna!
 Sedan släkte hela jävla stället och alla fick panik, så jag och någon som vart där tusen gånger började springa åt olika håll för att hinna dit, som om det var någon slags tävling.
 Så klart vann han den tävlingen (han hade ju vart där tusen gånger redan?!) jag sprang in i Pea när jag rundade hörnet och vi skrek som små tjejer, vilket skulle ha hänt i verkligheten också antar jag.
 Men sedan byttes stället, då var det jag och Åke som praoade på Tavestaskolan igen och gjorde massa saker, som lärarna typ skällde ut oss för. Jag kom ihåg att jag sa något i stil med "Nu tycker jag Eneskolan är roligare än Eneskolan, för det var alla människor som gjorde det roligt." Vilket antyder till min klass, mina lärare och mina kompisar - dom gör skolan rolig.
 Aja, idag så hade jag ju planerat att köra Zumba, men jag kände mig lite krasslig (ingen ursäkt), vill inte bli sjuk igen! Men samtidigt så vill jag röra på mig, har inte heller 'tillgång' till dusch förens Anders börjar elda. Och han jobbar.
 Så ska väl planera något att göra idag, kanske arbeta (på boken - inte så värst sugen) eller fixa något.
Faktiskt så är jag bara sugen på att läsa hela dagen och inte göra något annat i mitt liv. HAHA.
 Saknar Åke något otroligt nu och längtar verkligen tills imorgon, även fast jag kommer få gå dit med min väska och allt annat. Wonderful. Hörs ♥

Marked.

Tiden rinner bara iväg känns det som, hade planerat att göra något lugnt nu, men hinner knappt. Ska man stressa igenom det lugna då eller?
Åke har inte ringt mig, lite besviken men hon har nog sina andledningar :)
Ingen vet något om Södertälje saken förutom att vi ska åka dit på tisdag, ungefär vid nio.. den infon hade jag redan.
Iaf, jag blev helt plötsligt sugen på att måla förut, så jag började måla på några ägg!
Tyvärr så är ju min kära mobil död, så kan inte visa dem direkt.
Åååååh, det är så mycket jag vill ha men som jag inte har råd med, eller tid att leta efter. Eller plats för den delen.
Imorgon blir det Zumba (i säkert 7 minuter innan jag dör av utmattning) och annat roligt, som fysik kanske?
Visste ni att vi har nationella prov den 9:onde? Vilket min kalender säger är på en lördag. Fail.
Aja, ska inte babbla på här, Sleep tight

Baby.

Sitter och tänker på om min lilla älskling kommit hem nu, då menar jag min bästa vän och inte någon hemlig pojkvän. Och hon skulle bli så förolämpad av att jag tänker på henne medans jag har låten Porslin i bakgrunden, hon brukar alltid mobba mig för att jag tycker den är rätt bra - bättre än vissa andra i mello!
Har vart rätt aktiv idag också, städat - och då menar jag stor städat! Samt påskpyntat mitt rum för en gångs skull, har inte haft sakerna uppe på typ två år, om inte mer.
Saknar verkligen min mobil nu också, inte för att kunna sms utan min kamera, är så trött på standard bilderna just nu, jag vill lägga upp lite annat också!
Så när min älskling blir laddad (min mobil) så ska jag börja fotografera mer och lägga upp här!
Imorgon har vi studiedag, så ska man studera eller bara ligga i sängen och njuta av den lediga dagen?
På tisdag skulle vi typ till Södertälje på någon grej med klassen, har ingen aning. Så jag ska försöka få tag på någon som har en jävla aning om vad det är för skit sak Bjarne kastat oss in i. Eftersom att jag var sjuk har jag ingen aning (för er som trodde att jag inte lyssnade på lektionerna)
Oj juste, min bok består av 72 sidor nu, WOOHOOO! ♥ Kom också på hur man gjorde sidnummer, så nu har jag fina sidonummer på varje sida, yeeeeaaah!
Ska hoppa in i duschen nu, fixa lite till och kanske skriva mer eller titta på en film, för att gå ut verkar lite konstigt om man tänker på vart jag är någonstans. Juste, på landet.
Hörs alla fina ♥
 

Morning glory.

Det värsta med tandställning är-nä, stryk värsta- är att vakna upp på rygg med munnen öppen och läppen fast klistrad på tandställningen! Och detta händer ungefär varje dag!
Ja, jag kan sova på rygg...
Dagen var planerad för städning och annat tråkigt, men jag har ingen lust alls.
Vill bara arbeta idag också, komma ett steg närmare att slutföra den här boken! ♥ Hörs!
 
 

Never ready.

Ska lägga mig nu, slaggelislagg, natti ♥

Sixty-six.

66 sidor av min bok nudå!
Kanske inte så värst mycket men igår hade jag 60, och det är mer än vad jag gjort på länge.
Jag blev bara helt uppslukad av skrivandet, indragen i stunden.
Själv tycker jag att det gåt långsamt med handlingen, att dem inte kommit så långt. Sedan kommer man på att man har 140 sidor kvar att berätta historian på!
Sedan är det ju genomläsningen och redigeringen av historian som blir det riktigt svåra, sammanhanget.
Jag känner mig som Åke nu förtiden, hon brukar alltid fråga vad det blir för middag varje gång någon av hennes föräldrar slår en signal till hennes mobil.
Och enda sedan jag flyttat ut på landet så har det vart en vardagsfråga tillsammans med 'när blir det middag?' Man kan ju önska sig att de någon gång gör middag till fem tiden väl? Även fast maten nog altid blir klar till runt halv sju-nio.
Framåt emot 67! ♥
 

Screaming out loud.

Egentligen läser jag ju bara högt, på engelska. Det är mycket svårare än vad man tror ibland.
Och nu när jag fortfarande är lite små sjuk så kan jag känna hur jag måste anstränga min röst för att säga vissa ord och hur fel andra låter. Jag är inte perfekt och det är inte min engelska heller - men jag försöker få den att bli bättre i vilket fall som helst.
Morgonen har bestått av att jag satt och tittade på crosscovers av Disney filmer och låtar. Det är ganska likt att skriva en novell, de gör en egen historia av karaktärer som redan finns och försöker synka ihop deras rörelser till en helthet. Pretty amazing if you're asking me.
Nu ska jag ta något och käka innan jag börjar jobba, kanske tar en promenad senare på dagen.

Bloody Friday.

Och då menar jag näsblod, igen.
Det här börjar verkligen gå mig på nerverna! Och nu tror ni säkert att jag sitter och petar mig i näsan hela tiden så att det börjar igen. Men så är det inte! Det börjar blöda av olika orsaker.
Skrev för det mesta på min bok idag, ändå lyckades jag knappt få ihop 4 sidor.
Det kan ju ha något att göra med att jag suttit framför tv:n hela dagen medans jag skrev på det.
Blodförlusten har gjort mig sömningare så jag går nog och lägger mig snart. Godnatt ♥

Little things.

Tänkte bara skriva några saker jag gör ibland/ni inte vet/kanske märkt.
 
Jag hatar att ha mitt hår uppsatt, men sätter ändå alltid upp det när jag ska göra något.
 
Ibland hatar jag att läsa för att jag får dåligt självförtroende.
 
Jag har svårt att fokusera.
 
Jag gör konstiga saker när jag är uttråkad/trött/rastlös och kan oftas ses som mentalt störd då.
 
Mitt samvete är jätte stort och jag får dåligt samvete ungefär 1-2 gånger om dagen. Oftare i skolan.
 
Jag har problem med klockan, speciellt odigitala.
 
Enda orsaken till att jag hatar bussar (och är rädd för dem) och andra transportmedel är att jag inte förstår mig på dem och tror att jag alltid kommer åka vilse.
 
Jag käkar 75 % av allt utan att vara sugen (bortsett ifrån frukost & middag) för att jag är van vid att om man inte gör det finns det inte kvar.
 
När min pappa ringer så njuter jag oftast bara av de första minuterna och sedan skyller jag på att jag måste gå.
(Usel dotter, jag vet)
 
Jag hatar strumpor och tofflor, men dom är sköna ibland (när fötterna dör av köld).
 
Varje gång jag ser/hör namnet Dimitri så blir jag plötsligt glad - pga att en av karaktärerna i min favorit bokserie har det namnet.
 
Jag stör mig på att min mamma bara har kort på sina bonus barnbarn i huset.
 
Reklamer på TV:n som är dåliga går mig på nerverna.
 
Jag kommer på nya noveller hela tiden men får dåligt samvete av att jag inte skriver klart min bok då.
 
Jag har respekt för alla mina favorit författare som gjort boksereier (eller inte) för att dom orkat skriva klart det sitt arbete.
 
Förut trodde jag att skriva en bok var piece of cake.
 
På ett eller annat sätt så är jag nästan alltid skyldig någon pengar, vilket jag sedan glömmer.
 
Jag kan inte längre klassas som shoppaholic - på ett konstigt sätt saknar jag titeln.
 
Talesättet 'borta bra,men hemma bäst' passar in på mig till 100 %.
 
Min egentid på skolan är den bästa tiden under min dag - känner mig alltid så lugn då..
 
Jag ser mig själv som super ego men jag vill ändå alltid hjälpa andra - men är lat på köpet.
 
När jag ska sova på rygg så korsar jag alltid mina fötter, kan typ inte somna annars.
 
Om jag inte är trött så vet jag inte vart/hur jag ska lägga mina händer för att somna.
 
När någon säger att saker är baserat på en sann historia påverkar det nästan aldrig mig.
 
Jag tycker inte om att titta på sport, men ser ofta på det för att Anders gör det - samt är det roligare att uppleva sporterna än att se på dem.
 
Det enda jag älskar med uppgifter i skolan är de korta som är så enkla att man klarar dom på en lektion.
 
Jag är jätte dålig på att skumma igenom prov - dels för att jag inte tror att jag kan göra bättre.
 
Vissa personer kan göra min dag utan att ens vet om det.
 
Det är svårt för mig att visa att jag bryr mig om folk, men det finns de som jag kan säga det till utan problem.
 
Jag har blivit bättre på att ignorera folk genom åren.
 
Min familjerelation är oftast bara mamma och mig, för resten är som gamla släktingar man knappt pratar med.
 
Jag har panik över gymnasiumet, dels för att skaffa nya vänner och rädslan över att inte klara av utmaningen.
 
Det finns inget jobb som jag fastnat för och är rädd för att det inte ska finnas något.
 
Jag är mer religös än vad min pappa är och vet mer än vad han gör.
 
I väldigt många lägen har jag fått lära min pappa något nytt.
 
Min pappas svenska börjar bli dålig och varje gång han säger något fel eller inte vet ordet så lider jag.
 
Jag har fått min snabbhet i läsande av mamma. Hon kan läsa ut en mellan tjock bok på en dag.
 
Att sätta timing på mat är något jag suger sten hårt på.
 
När jag blir stor tror jag att det blir att hitta en kille som kan laga mat, som mamma gjorde.
 
Det är roligt att skämta om folk men ibland får jag dåligt samvete och vill visa det.
 
Jag vill inte att någon ska se mig som elak och blir egentligen ledsen varje gång någon antyder på det. 
 
Jag vill testa nya saker hela tiden men är för lat för att göra något.
 
Ett av mina problem är att jag då och då börjar flirta med mitt ex utan att tänka på det.
 
På något sätt blir jag stolt när folk gör något dumt, som ett bevis på att dom vågar riskera något och inte bara lever efter normen.
 
Ibland mår jag dåligt av att någon inte ger mig all uppmärksamhet.
 
Jag hatar när någon gör en personbeskrivning av någon genom att använda någon annan, som man inte känner igen själv.
 
Att hitta på namn till karaktärer är ett stort problem för mig - speciellt efternamn.
 
Jag överdriver mindre nu än vad jag gjorde förut men när jag gör det så är det oftast av ilska eller sorg.
 
Man kan alltid se mig ha något smycke på mig, annars så mår jag verkligen inte bra - HAHA.
 
När jag klipper ner mina naglar till vad andra skulle anse normalt, känner jag mig hjälplös och jag hatar det.
 
Skype är alltid uppe när min dator är på, även när jag själv inte sitter vid datorn. Vilket är 75 % av alla gångerna folk skriver till mig för att de tror att jag är inne..
 
Jag hatar att andas in andras andedräkter.
 
Mina bilder är bara på mitt ansikte pga att jag använder min webbcam varje gång, tråkigt men det enda jag har för tillfället.
 
När jag tänker på de människorn jag umgås med så blir jag ledsen över att inse att jag antagligen inte kommer hålla kontakt med ens tre styckna av dom efter de första månaderna på gymnasiumet.
 
Om jag hade tid/orken till det, skulle jag lära mig flera språk och nästan allt jag fick tag på.
 
Deprimerande människor skrämmer mig ibland.
 
Jag ser mest på disney channel och andra barnkanaler än vad jag gör med vanlig tv, dels för att mina 'föräldrar' vägrar skaffa 6:an till mig.
 
Min attityd är en del av mitt försvar.
 
Om sanningen ska fram så har jag inte alltid haft den attityden, den blev starkare för något år sedan och sedan så har den bara blivit som den är nu.
 
Jag tror på ärlighet framför lögn men tycker att sådant som är oviktigt (som folks kläder och privata små åsikter) kan ignoreras.
 
De dagarna utan min mobil har jag knappt märkt av - för jag är inte beroende av den.
 
Jag pillar nästan alltid på mitt halsband när jag tänker.
 
När jag är rastlös leker jag med min piercing och då ser det ut som om jag gör något annat.
 
Varje gång jag kliver upp på morgonen så är jag pigg men innan så lider jag av ångest.
 
Min vardags kommentar till alla, även mig själv är typ 'du måste skaffa dig ett liv..' även till folk som har ett större liv än mig själv (vilket innebär folk som gör saker).
 
Jag vet inte hur lång tid det här har tagit men det har stulit tid ifrån min bok. Och jag har inget problem med det. Förutom att mitt dåliga samvete skäms lite.Vi hörs ♥
 

Hey, boy.

I onsdags sov jag över hos Dogges farmor tillsammans med resten av gänget, vi kollade på paranomal activity 4 och andra, som jag garvade åt - Pea skrek inte så värst mycket heller under filmerna.
Jag har läst ut alla sex Vampire Academy böckerna på engelska nu och är helt förvirrad på vad jag ska läsa nu.
Även fast jag köpt 10 böcker (varav 6 st är utlästa) så har jag inte lust att läsa om dom just nu. Har inte heller lust att läsa de andra böckerna.
Så jag antar att jag kommer ägna mig åt min egna bok. Så nu kan ni väl räkna ut vad jag ska göra idag?
Kanske slänger in lite syslöjd också om jag/mamma orkar.
Ha en underbar...är det fredag? Vi hörs - Sarreh ♥
 

RSS 2.0